zaterdag 27 april 2013

Kanten sjaal

Bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige berichtjes en de belangstelling voor mijn gebroken enkel. Daarmee gaat het goed, maar ik mag er nog vier weken niet op lopen.
Het is nu twee weken na de operatie en er zit geen gips of spalk meer om, dat is beter voor de genezing. Nu mag ik de enkel wel bewegen maar niet belasten. In de tijd die ik daardoor zittend doorbreng, heb ik deze sjaal van heel mooi kanten garen kunnen breien...

Liefs, Loes

11 opmerkingen:

 1. Goh,nog 4 weken stilzitten is best lang Loes,maar zo te zien kun je je wel wat bezighouden.Sterkte ermee,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Loes nog 4 weekjes niet mogen lopen dat is een hele zit, maar je verveelt je niet zo te zien wat een geweldige sjaal heb je gebreid, ik vind hem schitterend. Heel veel sterkte met het zitten, hou je taai.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt gelukkig je hobby Loes, daar hoef je niet bij te lopen, je kunt nu mooie creaties maken, maar het blijft wel lang hoor 4 weken hinkelen, ik zie het al voor me.
  Je hebt een prachtige kanten sjaal gemaakt, beterschap vrouwtje.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je veel sterkte met de nog lange zit voor de boeg! Je sjaal is prachtig en heel apart....nog nooit gezien dit kantwerk.
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super dat het zo goed gaat met je enkel Loesie! Vier weken is nog wel een tijdje maar zo te zien kom je de tijd wel door ;-) Je sjaal is weer een kunstwerk! Heel mooi! Sterkte Loes! X San

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat super is die, heel mooi gedaan
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O Loes wat is dit mooi zeg!! dat heb ik nog nooit gezien! sterkte maar weer met je enkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende sjaal Loes.
  Heel veel sterkte met je voet.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Samen met een collega vraag ik me af hoe je dit nou gedaan hebt...nog nooit eerder gezien! Wel heel mooi Loes! En ik ben blij voor je dat het langzaam aan wat beter gaat...nog wel een heel eind zoveel te zitten, sterkte ermee!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke reacties! Hartelijk bedankt!

  Richtje en collega: Deze sjaal is gebreid met een kanten bandje. Je steekt steeds aan de bovenkant van het kant in, breit daarmee de steken en daardoor vormt de rest van het kant de ruches. Ik hoop dat het zo iets duidelijker is.

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen