zaterdag 31 mei 2014

Tilda zeemeermin

Hallo allemaal, eindelijk kan ik weer eens iets plaatsen. Ik ben erg druk met andere dingen en kom bijna niet aan bloggen toe, maar vandaag wil ik graag deze tag laten zien.
Op de tag heb ik een zeebodemtafereeltje gemaakt. Het designpapier is van de Seashore collection van Prima Marketing, evenals de grote bloem. De bodem heb ik van touw gebreid en het zeewier is van sprietengaren.
De zeemeermin en het zeepaardje zijn stempels van Magnolia. Ze zijn met copic markers ingekleurd. De tekst, de blaadjes en de bubbels zijn gemaakt met stansjes.

Liefs, Loes

zondag 4 mei 2014

SOL-theepot

Deze theepot heb ik gemaakt tijdens een sol (scrap online) op facebook van Raffaela Perego. Bij deze sol hebben de deelnemers op haar aanwijzingen de theepot-mal van Dutch Doobadoo in een kijkkastje veranderd.
Ieder gebruikt daarbij zijn eigen papier en versieringen. Na afloop kun je op facebook laten zien wat je ervan gemaakt hebt.
Voor mijn theepot heb ik papier van Bo-Bunny gebruikt. Met wat bloemen, mos en takjes heb ik geprobeerd er een tuintje van te maken. Het afdrukje is van Magnolia en ingekleurd met Copic markers.

Liefs, Loes