maandag 24 december 2012

Kerstkaarsje

Met dit kaartje wil ik al mijn lieve blogvolgers hele fijne kerstdagen wensen!

Het is gemaakt van wit cardstock dat met een embossingfolder bewerkt is. Verder heb ik voor de versieringen gebruikt gemaakt van ponsen en stansen.
Het plaatje is geknipt uit scrappapier.

Liefs, Loes

vrijdag 21 december 2012

Versierde kerstbal

Hier is nog een versierde kerstbal voor in de kroonluchter. Deze is gedecoreerd met een rand bloemen en uitgestanste bladeren.

Liefs, Loes

dinsdag 18 december 2012

Kerstkaarten 2012

Dit jaar heb ik mijn kerstkaarten gemaakt met een stans van Tim Holtz. Het is een krans van hulstblaadjes met heel veel 3D-effect doordat de blaadjes er op sommige plaatsen uitsteken. De bijbehorende strik is ook zo leuk...
De kaarten heb ik 20 x 10 cm gesneden van wit cardstock, daarna dubbelgevouwen op de rillijn van 10 cm en aan de binnenkant een kerstwens gestempeld met bijpassende groene inkt.
De met veel glitter bestrooide plaatjes heb ik uit bestaande kerstkaarten gehaald en achter de kransen geplakt. Dat is ook heel goed te doen met kaarten die je bewaard hebt of dit jaar gaat bewaren! Lekker recyclen...

Liefs, Loes

donderdag 13 december 2012

Kersthanger

Deze hanger is voor aan een kerstcadeautje. Hij is gemaakt met de mooie kantachtige mal van Marianne Design die Martha voor mij heeft uitgestanst. Nogmaals hartelijk bedankt Martha!
De afbeelding van de kerstman heb ik met groene inkt gestempeld en achter het open frame geplakt. De hanger is versierd met gestanste kersttakjes, een strik van seambinding en witte piepschuimballetjes. Het gehaakte paddestoeltje komt bij Xenos vandaan.

Liefs, Loes

dinsdag 11 december 2012

Tim Holtz: Poinsettia

Ook dit jaar vind ik het weer leuk om tags voor de kerst te maken. De meeste hang ik na 5 december aan de kroonluchter/wildkroon in onze huiskamer. Maar ik maak ze ook graag om aan cadeautjes te hangen.
Voor deze tag heb ik de nieuwe poinsettia-stans van Tim Holtz gebruikt. Wat is het toch heerlijk om zo'n prachtige bloem een oud uiterlijk te geven door te distressen.
Het plaatje komt van het internet en verder heb ik er nog wat gestanste dennentakjes opgeplakt.

Liefs, Loes

woensdag 5 december 2012

5 december-tasje

Dit is een cadeau-tasje voor Sinterklaas. Het is één van de mooie papieren zakjes die ik laatst bij Karin als candy gewonnen heb.
Het is met een embossingfolder bewerkt en versierd met de wekkerstans van Tim Holtz.
De gestempelde Pietjes zijn ingekleurd met Copic markers, de bloemen en takjes zijn geponst.
Het zakje sluit met een grote parelbrad van Xenos waartussen ik een gehaakte rozet heb geplaatst.

Fijne pakjesavond allemaal!

Liefs, Loes